fundacja_wniosek_upadlosc_prawe

Wpadłeś w pętle zadłużenia i nie jesteś w stanie spłacać swoich zobowiązań wobec wierzycieli?

Chcesz złożyć  wniosek o ogłoszenie upadłości konsumenckiej, ale nie wiesz od czego zacząć?

Fundacja Pomocy Od Nowa poda Ci pomocną dłoń.

Zapewniamy pomoc merytoryczną na każdym etapie począwszy od przygotowania wniosku, jak również  podczas prowadzenia postępowania upadłościowego.  Dzięki nam, rozpoczniesz życie Od Nowa – bez długów i obaw o kolejne wizyty komornika lub windykatora.

Zgodnie z misją Fundacji  wspieramy osoby znajdujące się w trudnej sytuacji finansowej gwarantując profesjonalną i bezpłatną pomoc. Nie obawiaj się i skontaktuj się z nami już dziś.

Chcesz dowiedzieć się więcej?
Napisz: kontakt@fundacjaodnowa.pl
Zadzwoń: 574-460-342

Zostałeś poszkodowany przez bank? Walcz o swoje!

Zapraszamy wszystkie osoby i grupy poszkodowane przez banki i instytucje ubezpieczeniowe do kontaktowania się z naszą Fundacją w celu zapewnienia Państwu pomocy w zakresie procedury składania pozwów zbiorowych lub indywidualnych. Fundacja Pomocy Od Nowa, dzięki współpracy z licznymi partnerami, jest w stanie zapewnić Państwu wsparcie na każdym etapie walki o odszkodowanie i o swoje prawa. Na pomoc mogą liczyć przede wszystkim osoby, które zaciągnęły kredyty we frankach lub zakupiło tzw. polisolokaty lub ubezpieczenia do kredytów lub pożyczek. Aby nawiązać z nami kontakt, prosimy o posłużenie się formularzem kontaktowym dostępnym poniżej.

W szczególności do współpracy zachęcamy osoby poszkodowane przez następujące instytucje finansowe:

1. Getin Bank
2. Millenium bank
3. mBank
4. Alior Bank
5. PKO BP
6. BZ WBK
7. AEGON
8. SKANDIA
9. AXA
10. TU EUROPA
11. COMPENSA
12. GENERALI
13. OPEN LIFE

Szkolenia online „Co zrobić, gdy nie jesteś w stanie spłacać długów”

Fundacja Pomocy Od Nowa wspólnie z partnerami przeprowadza cyklicznie szkolenia online, które mają na celu przybliżenie problemu wychodzenia z zadłużenia.

Głównym celem tego przedsięwzięcia jest świadczenie doradztwa prawnego z zakresu prawa konsumenckiego i prawa bankowego. Podczas webinaru uczestnicy mogą dowiedzieć się jakie pułapki kredytowe zastawiają na nas banki i para banki, co zrobić, gdy nie jestesmy w stanie w regulować zobowiązań oraz gdzie szukać pomocy w spłacie długów.